Välkommen till Marrakech Design

En värld av handgjort kakel
Våra kollektioner

 

 

 

Marrakech Design är ett svenskt företag som specialiserar sig på cementkakel, till vardags ofta kallat ”marockanskt kakel”. Den tekniska benämningen är torrpressade cementplattor (eller betongplattor). Vi samarbetar med några av Sveriges främsta formgivare och har ett brett sortiment av både cementplattor och handgjorda lerplattor Zellige.

Vi lagerhåller flera mönster, skicka en förfrågan via mejl så hjälper vi dig. Leveranstid för lagervaror beräknas till cirka en vecka efter mottagen betalning.

NYHETER

Vi presenterar stolt vårt nya designsamarbete med Wingårdhs

Marrakech Designs första kollektion tllsammans med Wingårdhs Arkitektkontor heter Pop + Paper cuts och är designad av Maja Gödicke och Leila Atlassi, formgivare och inredningsarkitekter hos Wingårdhs. De har tidigare samarbetat i en mängd olika projekt, allt från produkter och interiörer till varumärkes- och konceptdesign.

Wingårdhs kollektion omfattar fem olika mönster i flertal färgkombinationer, plattorna finns i en storlek: 20x20cm, 12mm tjocklek.

 

Ny kollektion September 2023
”Dots” design av Mats Theselius

Mats Theselius nya kollektion Dots handlar mest om färg och lite om mönsterverkan. Färgen får göra det mesta av jobbet. Kollektionen består av sex olika plattor varav fyra benämns som ”Dots: Make-up palette”. I dessa fyra plattor är bottenkulören olika men kulören på Dots är återkommande.

Plattorna kan läggas på många olika sätt: statiskt upprepat, med någon form av varierad intervall eller helt slumpvis. En schackrutig kombo är också en möjlighet. Fint är även att blanda med enfärgade plattor av samma bottenfärg som i den valda mönsterplattan.

Dots är Mats femte kollektion för Marrakech Design och finns i en storlek: 20x20cm, 12mm tjocklek.

 

Marrakech Design i samarbete med…

Är du nyfiken på att läsa mer om personerna bakom våra designsamarbeten?

Marrakech Design Kollektioner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle du vilja göra en beställning, eller har du några frågor?

Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi dig.

info@marrakechdesign.se
0706 – 66 75 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på sociala medier