En värld av handgjort kakel

For beautiful homes since 2006

 

 

Vi specialiserar oss på cementplattor, ofta kallade “marockanskt kakel”, och handgjorda Zellige-plattor. Vår expertis ligger i att tillhandahålla kakel av hög kvalitet, hållbarhet och estetisk tilltalande som förvandlar alla utrymmen till ett mästerverk. Vi samarbetar vi med några av Sveriges mest renommerade formgivare.

Vårt omfattande sortiment inkluderar en mängd olika mönster, färger för att passa alla stilpreferenser, oavsett om du söker klassiska marockanska motiv eller moderna mönster.

Vi lagerhåller flera mönster, skicka en förfrågan via mejl så hjälper vi dig. Leveranstid för lagervaror beräknas till cirka en vecka efter mottagen betalning.

Bejmat - Garden green by Marrakech Design
Bejmat - garden green

NYHETER

Ny kollektion April 2024
”Jacks & TicTac” design av Anki Gneib

Jag har alltid varit fascinerad av geometri och testar hela tiden matematiska former både två- och tredimensionellt.  Hur man också kombinerar färger är spännande, att samma mönster men med olika kulörer kan förmedla helt olika känslor och stämningar.

”JACKS” är ett mönster med enkla raka överlappande linjer, men det är i mellanrummet mellan linjerna som det magiska händer. I mellanrummet skapas att annat mönster som påminner om ett spel som jag lekte med som barn, det klassiska spelet Jacks eller Metall Jacks.

Varje platta har en kombination av två kulörer som går ton i ton, en ljus och en kontrasterande mörkare kulör.

”TICTAC” har en kombination av fyra olika kulörer. En platta har en kombination av mustiga och jordiga naturnära kulörer, såsom terrakotta, sand och bark. Den andra plattan är en mix av pigga och glassiga pasteller och som kan föra tankarna till sommar och exotiska platser.

Mönstret är ett kryss som är något vriden och som skapar fyra stycken fyrhörningar och plattorna går att lägga i flera olika mönster.

Vi presenterar stolt vårt nya designsamarbete med Wingårdhs

Marrakech Designs första kollektion tllsammans med Wingårdhs Arkitektkontor heter Pop + Paper cuts och är designad av Maja Gödicke och Leila Atlassi, formgivare och inredningsarkitekter hos Wingårdhs. De har tidigare samarbetat i en mängd olika projekt, allt från produkter och interiörer till varumärkes- och konceptdesign.

Wingårdhs kollektion omfattar fem olika mönster i flertal färgkombinationer, plattorna finns i en storlek: 20x20cm, 12mm tjocklek.

 

30-70% RABATT PÅ UTVALDA PLATTOR

Här hittar du ett stort utbud av plattor i olika stilar, alla till fantastiska priser.
Missa inte chansen att fynda och skapa en vacker och unik inredning i ditt hem.

Marrakech Design i samarbete med…

Är du nyfiken på att läsa mer om personerna bakom våra designsamarbeten?

Kollektioner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle du vilja göra en beställning, eller har du några frågor?

Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon så hjälper vi dig.

info@marrakechdesign.se
0706 – 66 75 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@marrakechdesign

Följ oss på sociala medier